Leírhatatlan áldások

Az elmúlt másfél hónapban rengeteg áldásban volt részem, amiért nagyon nagyon hálás vagyok. Isten ismét megmutatta és bebizonyította számomra, hogy nagyon nagyon szeret, s mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobban érezzem magam.

 

  • Áprilisban hazalátogathattam, ekkor a családommal töltöttem időt és a 2015-ös HEVAT-on is részt vehettem Isten kegyelméből. Annyira felemelő érzés volt otthon lenni, megújító. Nem sok időm volt pihenésre, de nem is bántam, bánom, hasznosan eltöltött idő volt. Nehéz szívvel jöttem vissza…
  • Az Exodus csapatom nagyon szépen alakul, büszke vagyok rájuk, nagyon várom a nyarat!! Ahogy Április közepén visszajöttem Észak-írországba, mindössze 2 hétre, rengeteg minen történt:  a Team 28 összerázó hétvégéje fenn északon, a tengerparton, adománygyűjtőnk is volt, ahol óriási összeget kaptunk, imét csak kegyelemből.
  • Május 3-án ismét hazarepülhettem, mindössze 13 nappal azután, hogy visszajötem, s a romániai Sutor faluban (ahol az Exodusnak a romániai központja van) tölthettem el 5 napot, majd pedig otthon Kécben 2 és fél napot. Óriási lehetőség volt arra, hogy a kapcsolataimat elmélyítsem picit, jobban megismerjek embereket, s az otthoniakkal is minőségi időt tölthessek. IMG_2005

Szeretek itt, s szeretem az itteni embereket, környezetet, viszont Románia az én otthonom, ott a szívem, s oda húz vissza, akármilyen furán is hangzik. Ott vannak azok, akikkel felnőttem, ott vannak a barátaim, ott a családom (szűkebb és tágabb értelemben is), minden, ami és minden, aki fontos nekem… jah, és ott legalább az út jó oldalán kell vezetni :)))

Május 13.-a van. Még van 38 napom Észak-írországban, s aztán vége az évemnek. A nyaramat otthon töltöm, Kécben és Sutoron, majd pedig augusztusban visszajövök 5 napra Lisburnbe a szüleimmel.

5 hét. Kíváncsian várom, Isten mit tartogat még erre az 5 hétre. Tudom, hogy még valami nagyon nagyon vagányat akar nekem adni, s megmutatni.

Sok tervem van még erre az 5 hétre. Látogatások, beszélgetések, utazások. El kell köszönnöm barátoktól, ismerősöktől, le kell zárni egy fejezetet az életemben, s fel kell készülni az otthonra (ezzel nem lesz gond).

Nagyon sokat kaptam ettől az évtől eddig, nagyon sokat tanultam, fejlődtem, alakult a személyiségem, változtam, s ezért csakis Istené a dicsőség!

Köszönöm mindenkinek, aki mellettem állt és áll, köszönöm a rengeteg támogatást, a sok lehetőséget!