Rólam

Becses nevem Csokmai Dávid-Imre, de mindenki Csokinak szólít, 24-ik életévemet taposom.

Romániában, egy kis faluban, Magyarkécben élek és dolgozom.

A helyi Református Gyülekezet technikai vezetője vagyok. Ez sokmindent magába foglal, többek között az alkalmaink élő közvetítését, hangosítást a gyülekezetben és az Élő Kövek együttesben, különböző eseményeken. Ezeken kívül minden gyülekezeti munkában segítek, a gyülekezet egyik sofőrje vagyok, a templom körüli munkákban is kiveszem a részem. Nem egy egyszerű feladat és nem egyszerű munka, de próbálom magam rendszeresen arra emlékeztetni, s tudatosítani azt, hogy Ki is Az, Akiért én ezt valójában teszem. 🙂 Ráadásként pedig ott az a kiváltság és óriási öröm, hogy láthatok fiatalokat, akiket a legjobb barátaimnak és testvéreimnek nevezhetek, szolgálni a közösségemben, átvenni azt a munkát, amit annó (2011) önkéntesként elkezdtem. Istené a dicsőség értük!

Emellett az Exodus Észak-ír ifjúsági szervezet közép-kelet európai, nagyon vagány csapatának vagyok tagja, velük is dolgozom. Itt is elég változó a munkám. Nyaranként a Szilágy megyei Zutorban (Sutor, SJ) szolgálok, észak-ír fiatalokkal töltök időt, s általában az ő utaztatásukért vagyok felelős az ország területén. Év közben pedig képzéseket tartunk az ország több pontjáról érkező fiataloknak a szervezettel, s én is ezen képzések lebonyolítói között tevékenykedem, rengeteg vagány és áldott barát között.

Szeretem a munkám, szeretem amit csinálok, szeretem a közösségem, szeretem Istent.

Sokáig azt hittem, hogy csak egy hobbi lesz a technikai dolgok iránti szeretetem, s az ifjúsági munka, de úgy látszik, Isten ezen a területen akar használni engem (legalábbis egyelőre).

Szeretem azt, hogy Isten mindent olyan szépen kidolgoz, részletesen, úgy, hogy semmi se maradjon ki, s mindezek felett pedig minden, de szó szerint MINDEN az én javamat szolgálja. Szeretem azt, hogy ő az Atyám, s hogy bár a világ rossz, s az élet nehéz, Ő mégis JÓ és kegyelmes.

Szabadiőmben elég sokminent csinálok, többek között honlapokat is készítek, szerkesztgetek, tartok karban. Nem vagyok profi, de szeretem, amit csinálok, s éppen, amennyire azt erőm engedi, mindent beleadok.

Örömmel segítek bárkinek! Vannak kritériumok, de ezekről személyesen beszélhetünk, ha valaki érdeklődését felkeltette a dolog.

Ha érdekelnek az eddigi munkáim, azok a honlapok, amiket részben vagy teljesen én készítettem, akkor a Munkáim menüpont alatt megnézhetitek őket!

Köszönöm, hogy időt szántál arra, hogy kicsit megismerj. Ha bármi kérdésed van, nyugodtan keress fel Kapcsolat menüpont alatt lévő formát kitöltve, vagy a david@dravidcs.eu címen.

 

Isten áldjon!

 

 

Csokmai Dávid

 

Csoki