Új

Sziasztok!

Elég rég láttatok tőlem akármiféle életjelet is, habár, akik valóban ismertek, azok tudjátok, mi történik velem.

Szeptembertől a MAREK (Magyarkéci Református Egyházközség) alkalmazottja vagyok, ez lényeges változást jelent… Felelősségek, meló, főnök, aki egyben barát is, s még sok-sok más. Általában az embernek negatív megérzése van a “munka” szó hallatán, de ez most nálam nem így van. Szeretem, amit csinálok, s élvezem, főleg, ha látom az eredményét is.

Ezt a nyáron egy kb 3 és fél, 4 hónap hosszú szolgálat előzte meg itthon, az Exodussal, akikkel kinn is dolgoztam Északírországban. Ők is jelentős részei lettek az életemnek, s ezt nem akarom, s nem is fogom elfelejteni.

Azóta pedig itthon történt rengeteg dolog: Élő Kövek szolgálatok határon innen és túl, látogatások, családi vakáció Észak-Írországban, stb. Hálás vagyok ezért. Hálás vagyok azért, hogy Isten ennyi mindennel és mindenkivel megajándékoz engem, s folyamatosan áld, áld és csak áld.

Most pedig jön a Karácsonyi szezon, jön a meló, s remélehetőleg a sok áldás is: Karácsonyi koncertek, Köves szolgálatok, emberek, barátok, utazások, pörgés. Várom. Tudom, hogy fárasztó lesz, s eléggé lefog terhelni, de várom.

Isten áldjon! 🙂